Good bye 2012!!

Ett underbart år har det varit 2012! Det bästa någonsin faktiskt!!
Vi fick en lite Devin, och Nomie har vuxit sig "stor"<3 Underbara kidos, mamma o pappa älskar er mer än mest<3
Hus ägare har vi oxå lyckats bli, ägare till våran egna lilla bit av himlen:))

Om nästa år blir hälften så bra kommer även 2013 bli kanon!
Nyårs löftet i år är:
(Som vanligt) Vikt ned gång
Vara mer påhittig med barnen
Pussa ännu mer på min i underbara sambo

| | Kommentera |

!!

Är så grymt besviken på västtrafik idag!! Min bil har gått sönder och idag skulle jag jobba extra som inte händer allt för ofta. Detta var anledningen till att vi åkte buss. Min dotter var jätte glad för att vi skulle åka buss för det har bara hänt två gånger innan, så det är klart hon tycker det är spännande.
Iaf, vi var tvungna att gå in i bakre dörren eftersom jag hade vagn. Min svägerska var oxå med och hon tog min tös i famnen för att dom skulle gå och sätta sig. Jag var tvungen att stanna kvar eftersom min pojk låg i vagnen. Iaf kör busschauffören iväg innan vi han sätta oss, vilket kanske hade tagit ca10sekunder, när han kört typ 5-6m tvärnitar han för att det är stopp plikt där. Min svägerska ramlar då baklänges ner för trappan med min flicka i famnen och landar på vagnen som min son låg i. Som tur var hände det inget med någon utav dom, men det kunde gått riktigt illa! Min son är bara 10månader och hade lätt kunnat få ett ben eller ett revben knäckt! Jag var så in i helv*ete arg så jag nästintill koka! När busschauffören väl stannade för att vi skulle gå av. Fräste jag åt honom att det där va verkligen riktigt illa av honom. Att han hade jäkla tur att det inte hände mina barn någon. Han bara rykte på axlarna och bryddes sig tydligen inte alls om vad som hade hänt!

| | En kommentar |

Snart 2veckor sjuka!!

Usch & tvi för att vara sjuka såhär länge!! Jag börjar bli bättre men Nomie & Devin är fortf riktigt kassa. Näsorna rinner och Dev har fruktansvärd hosta på nätterna.
I tisdags var jag på vårdcentralen med Devin för att kolla så det inte var något mer än en vanligt förkylning. Det var tydligen en förkylning, men dock en jäkligt enveten förkylningen som aldrig tycks vilja försvinna!!

Börjar bli fruktansvärt jobbigt att bara sitta hemma, det är ju fullt med massa härlig snö ute, som vi vill åka pulka i, bygga snögubbe i och kasta lite snöbollar med!!!

Igår kom jag iaf ut på kvällen och var hos min vän Lina och hjälpte henne med hennes sons dopkort. Dom blev kanon fina!!!

Lite bilder som är tagna nu på morgonen!!

| | En kommentar |
Upp