Mors dag!!

Igår på Mors dag jobbade jag första gången sen Nomie föddes, jag ska inte börja jobba redan ut bara hjälpte till i affären för att de e väldigt mycket på Mors dag i en blomster affär. Dock var de ingen hit & de kom tyvärr inte så många vi hade hoppats på. Fast de hade varit mycket folk dagen innan, så alla pappor & barn har kanske lärt sig att va ute i lite god tid kanske?!? Ifall nu en dag innan e i god tid??

Kenny va självklart hemma med Nomie, de kändes jätte konsitgt att gå upp innan dom & åka till jobbet.. Men måste säga att de var kul att få jobba lite oxå.. Va ju bara 4timmar, hehe..

Till mamma skickade vi, jag, Kenny & Nomie en bukett i rosa färger & skickade även ett hjärta i sten som mamma ska få lägga från oss på min mormors grav.. Man får ju skicka när man inte kan gå & lämna:(

Och till min svärmor gav vi en liten zink vattenkana med en liten hjärtan på tråd(grönväxt) i.. Mycket söt..! Sen åkte vi & åt på resturang ihop med svärmor, Martin(svärmors sambo), Martins mamma & pappa & min svägerska Carolina. Tyvärr var inte maten toppen god men, hade trevligt iaf..

Här e min älskade lilla mamma.. Jag HAR verkligen världens bästa mamma.. Älskar dig mamma.!!

 

//Amanda

Allmänt | | 2 kommentarer |

Besök på NuntorpsGymnasiumSkola!!

I lördags var jag, min lilla familj & min svärmor & svägerska Emelie & hälsade på, på NuntorpsSkolan där min andra svägerska Micaela går andra året.. En JÄTTE fin & mysig skola, med natur inriktning så som Häst, Lantbruk m.m.. Jätte jätte mysig.. Va nästa så jag ville gå om gymnasiet bara för att få gå där..

Här kommer lite bilder på våran dag på Nuntorp:
//Amanda
Allmänt | | Kommentera |

Grillkväll med föräldragruppen!!

Igår va min lilla familj & grillade med våran föräldragrupp:) Och de va verkligen jätte mysigt, Susanne, Fredrik & deras lille Aston som vi var hos hade ett jätte stort & fint hus. Så stort att man nästan gick vilse:) hehe..!
De var massa med ny blivna föräldrar, små góa ungar & fint väder.. PERFEKT!!

Här har ni lite bilder från kvällen:

Deras fina altan.

 

Johannas ¨stora kille¨ Benjamin.

 

Harald tittar fram.

 

Ja vi var en del folk. KUL!!

 

Edvard.

 

Emil & Sune. Hanna & Ville.

 

Pernilla & Victor.

 

Här stod jag & grillade en stund.

 

Anna, Sune & Emil.

 

Ville & hans pappa Erik.

 

Tomas & Love.

 

Här ligger Aston.

 

OBS! Jag glömde kameran(jag som alltid har den med). Så dessa bilderna e tagna av värdinnan för kvällen Susanne.

//Amanda

Allmänt | | Kommentera |
Upp