Nomies första klippning!!

Ja igår va första gången Nomie va hos frissan:) De va ju våran vän Lisa som klippte henne så de va ju ett kännt ansikte för Nomie iaf. Kanske va därför hon var så duktig och satt fint hela tiden, stolt!!
Blev ingen avanserad frisyr, bara topparna och lite uppklippt. Men blev förvånad att de va så mycket lättare att kamma igenom än innan, tovar sig inte lika lätt.
Efter frissan, åkte vi en sväng till vännen Veronica och hade mys dag hela dagen!!
Dagen avslutades med bad för Nomie och Devin, älskade barn<3
Allmänt | | Kommentera |

Vill ha en ny tatuering!!

För någon dag sen bokade Kenny en tid för att göra en tatuering.. Vi hittade en riktigt schysst tatuering på en sida på nätet och Kenny blev förälskad:) Han har länge velat göra en tatuering med barnas namn, dock var de svårt eftersom Devin bara funnits i 4 veckor;) hehe Men nu e han här och vi vet vad han heter så, nu kan han ju göra sin tatuering. Vi hittade en tatuering på en annan kille som var så himla schysst, och i Kennys stil precis.
Så de kommer bli nåt liknande den, men den sitter på killens överarm och Kenny vill ha den på underarmen..
Kommer lägga upp bilder på de när de är färdigt:)
Men nu har ju jag blivit jätte sugen på att göra en tatuering, efter allt letande efter en snygg till Kenny.. Jag vill bygga på en som jag redan har.. Får väl ta och kolla upp vad de skulle kosta och så när jag följer med Kenny till tatueraren. Spännande..!!
Allmänt | | Kommentera |

Laholm!!

I helgen har vi varit i Laholm och de har varit jätte bra:) De va första gången Devin åkte så långt och han sköte sig hur bra som helst. Nomie va oxå jätte duktig, som vanligt och satt fint i sin bilstol hela vägen.
Kom sent på fredag kvällen och de blev inte mycket mer än att gå och lägga sig. På lördagen hade vi mer aktivitet på gång. Vi åkte och hälsade på våra vänner Emelie, Johan och deras söner Neo och Sam. Devin och Nomie fick jätte fina presenter av dom, väskor, tyg kaniner & bokmärken & en liten ask att lägga första tanden:)
Vi hade saknat dom mycket så de var jätte kul att få träffa dom.
Efter besöket hos Familjen Kvist åkte vi tillbaka till mamma och pappa. Där fick vi träffa min farbror, faster, kusin och hans tjej. Jätte kul, hade inte träffat dom på så himla lång tid. År faktiskt.. De blir så när man bor så himla långt ifrån:/

Senare på kvällen hade vi kalas för min lillebror som blir 15år idag:) Då fick vi träffa ännu fler släktingar:) Mamma hade gjort jätte god mat och tårta:))

Dagen efter kom min moster och hennes gubbe L-B och hälsade på, dom ville ju träffa lille Devin i och resten oxå hoppas jag ju:/ hehe!! Han fick jätte fin present, en mobil till att ha över sängen:) Nomie fick oxå present 2 böcker:))

En mycket trevlig helg!!!

 

Allmänt | | Kommentera |
Upp