Varit på TatueringsMässan!!

Va på tatueringsmässan igår med min vän Angelica. Nomie var hemma själv med pappa (Kenny). Va lite orolig först att lämna min plutta, hon ammar ju och är inte vän vid att äta ur flaska. Men jag hade ju inte behövt oroa mig, vilket jag borde veta eftersom Nomie har världens bästa pappa. Hon åt ur flaska fint.!

Efter att vi gått en stund på mässan, började man bli sugen på att göra nåt, som tex. tatuera sig elr så. Men man vill ju vara helt säker på vilken tatuering man vill göra innan man gör de. Och jag hade inget bestämmt ännu. Att jag vill tatuera in min dotters namn, vet jag men inte hur de ska se ut och var de ska sitta har jag inte bestämmt ännu.

Istället gjorde jag en typ piercing, i ansiktet. Jag är mycket nöjd. Men oj vad jag velade innan jag fickn den på plats. Va så nojig, trodde de skulle göra sk*t ont, men de var faktiskt inte SÅ farligt.

Här kommer en bild:

//Amanda

Allmänt | | En kommentar |

Flyttat hem igen!!

Igår flyttade vi hem igen efter att vi bott hos min svärmor (Susanne). De e fortf mycket kvar att städa efter branden, men man börjar iaf se ett slut på de:) Jag tänkte jag skulle städa som bara den idag, men tyvärr har min lilla Nomie inte tänkt de samma. Hon vill bara ligga i mammas famn idag, sötnosen:)

Igår va vi (Jag, Nomie och svärmor) och handlade lite mat och lite annat, fotopapper och fotoalbum. Jag ska göra ett fotoalbum till jobbet, med blider på brudbinderier som jag och min chef (Ida) har gjort.

Var oxå på BVC med Nomie igår för vägning och mätning. Nu väger min lilla flicka 4.610 och är 56cm lång:) Var lite orolig för att hon inte skulle ha gått upp som hon skulle, pg.a att hon inte har velat ta de vänstra bröstet som hon brukar, bara smuttat på de i typ 3-4min sen har hon skrikit och jag har fått ge henne de högra bröstet istället.
Kan vara att hon kännt att jag varit obekväm för att de ända jag har tänkt på är huset och branden..! Jaja, nu börjar jag ju se ett slut på de iaf. Och jag hade inte behövt vara orolig för hennes vikt, hon gick upp mer denna veckan än hon har gjort någon gång:)

Bjuder på en blid av mitt charmtroll


//Amanda
Allmänt | | Kommentera |

Hjälp de brinner..!! 112..!!

Vaknade i måndags morses av att de lät som ett fräsande ljud på åvanvåningen, men tänkte inte mer på de utan sov vidare i inte ens en sekund till för då satte brandlarmet igång.
Fasen..!, tänkte jag, kom på att Kenny tänt lite ljus för de var så kallt i huset.
Jag sprang upp och mötes av att mitt köksbord ståd i lågor. De var min duk och min lampa som hänge åvanför bordet som brann som bara den.
Ringde dirket 112, för de brann så mycket.
Sprang sen ner och tog på Nomie sin overall och la henne i vagnen körde ut henne och slänge ut Lotus (min vovve). Sprang sen och tog på mig själv, Kennys morgonrock fick de bli. Försökte få tag på min katt (Lisa) men hon var så rädd och gömde sig under soffan, till sist blev de så rök fyllt i rummet att jag var tvungen att springa ut. Så jag fick aldrig med mig Lisa.. (Var så orolig för henne, men hon mår topp nu iaf.)
Gick in till min hyres värd för de var så kallt..
Sen kom 3st brandbilar, en ambulanshelikopter, en ambulansbil och 2st polisbilar. Polisen kom och förhörde mig om vad som hade hänt och ambulanspersonalen kollade så allt var okej med mig och Nomie. Allt var fint:) Jag hade andats in lite rök och dom tycket att jag skulle följa med i helikoptern. De ville jag inte, men efter dom hade åkt ångrade jag mig nästan, kanske var ända chansen jag kommer att få till att åka helikopter.
Nu har vi bott hos Nomies farmor (Susanne) i snart 3dagar. Va i huset idag och stada. Vi kom lindrigt undan, men kommer få måla om taket och tapetsera om en vägg. Köksbordet va inte mycket att hurra för, så de får bli ett nytt.
Tackar gud för brandlarmet..!!
//Amanda
Allmänt | | En kommentar |
Upp