Nytt!!

Var igår och hade en långdag ihop med min vän Hanna & hennes mamma Irene. De var jätte mysigt, vi gick i timmar och shoppade:) Köpte nya
byxor & strumpbyxor till Nomie. Ett par stora, tjocka raggsockar till mig & ett nytt diadem i läder.. Har fått lite noja på läder. Sen köpte vi massa scrapp grejer, nya jätte snygga papper, bokstäver i gult & rosa & lite annat smått & gott..

Jag har scrappat ihop ett grattis kort till min väns dotter som fyller 2år idag. Men de kommer på bild vid ett senare tillfälle, vill ju att dom ska se de live innan dom får se de här..

Allmänt | | Kommentera |

Magen!!

Ja så här "illa" är de faktiskt:/ Magen i vecka.25.. Är mycket större denna graviditeten än vad jag var med Nomsan.. Men lite mysigt är de allt med ballongen;) Hoppas bara den inte växer mycket mer på ett väldigt bra tag..

Allmänt | | 2 kommentarer |

På förlossningen!!

I går morses när jag vaknade och gick upp kände jag som om de siprade ut vatten, blev först fundersam om de kanske kunde vara flytningar, men tyckte att de var alldeles för klart men tänkte att de måste varit flytningar ändå. De gick en, två timmar så hände samma sak igen, de lixom ran ut. Kollade lite mer noga på de denna gången och tyckte nog att de värkade lite konstigt, att de kom såpass mycket och var såpass klart och vattnigt. Ringde min BM, som jag fick lämna ett meddelade till om att hon skulle ringa upp. Ringde sen mamma, och berättade vad som hänt hon tyckte att jag skulle ringa till förlossnigen och bara rådgiva med dom. Jag ringde dit och dom tog de rätt allvarligt, dom bad mig ringa hem min ''man'' från arbetet och komma in till dom så fort han kom hem. Fick även ringa till min svärmor för att be henne passa Nomie medans vi åkte in. Barnmorskan jag pratade med berättade att de kanske inte var något allvarligt men att om de var tidig vatten avgång var de ganska allvarligt, och att jag skulle packa en väska ifall att jag skulle få bli kvar. Hade de varit vatten avgång hade jag fått stanna på förlossningen i 15veckor, sängliggandes med ev. kateter pga att man inte får gå upp ur sängen om de inte verkligen var ett måste.
Ja som ni nog förstår va de inte vatten avgång, så jag slipper bli säng liggandes i 15v.. TACK!
De tog ett bra tag att göra alla tester, fick lyssna på hjärtljuden, göra ultraljud både utan på och vaginallt plus att dom gjorde en gyn undersökning. Allt såg bra ut och de som antagligen hänt är att de finns en liten läcka som inte är något konstigt eller att de var jätte tunna flytningtar. Har iaf fått direktiv på att ta de lungt och inte träna eller överanstränga mig. Om jag skulle känna av de igen måste jag komma in för att kolla upp de igen..
De var rätt skönt att få lyssna på minis hjärta, har inte fått gjort de ännu hos bm.. Och få se h*n var oxå härligt.. Så stor h*n har blivit.. LÄNGTAR!!
Blev ett långt inlägg här nu men, men..
Allmänt | | Kommentera |
Upp