En helvetes lång & dryg dag!

Jag har inte gjort så värst mycket alls idag faktiskt. Gick upp lite senare idag än dom andra dagarna denna veckan, skönt. Nåt har ju varit allvarilgt fel på mig dom andra mororna då jag vaknat runt halv NIO! Jag brukar verkligen inte komma upp så tidigt.. Usch!!
Jag har varit & hälsat på Jannike & hennes plutt idag, De ända lite skojiga jag hittat på. Vi snackade messa skit & bara va. Gött!
Jag fick en liten flipp & tänkte att jag skulle bjuda Kenny på värsta gourmet middagen(ungsstekt rödspätta, kokot potatis, vitt vin & lime sås med broccoli) efter att han kommit hem från the work. Men oj vad dumt de blev för han har fortf inte kommit hem från jobbet & nu är klockan23:08. De va nåt som hade gått fel på bygget som dom behövde fixa innan imorgon.. Nu står min fina middag här på spisen & blir förhoppnings vis inte för osmaklig tills imorgon för han lär inte villa äta den så här sent..
//Amanda
Allmänt | | Kommentera |

Shopping & varit på kalas!

Igår va jag & min vän IdaW i Storkenhuset (köpcenter) hela dagen. Vi fikade på expresso house & myste bland alla sommar kläderna som nu kommit in.. Jag köpte en tunika på gina tricot, min favorit butik:) Lotion & nässpray på apoteket hehe:) De va en härlig stund! Sen när vi skulle åka hem igen efter många timmars shopping, ringde min underbara Kenny & frågade vad jag hade köpt i present till Martin (det är Kennys mammas sambo), fasen tänkte jag, för de hade ju jag glömt. Så de va bara att ta sig en tur ut till Maxi för att hitta nåt kul. De gjorde jag faktiskt, köpte ett sällskapsspel (När&Fjärran), med dvd skiva till, det hade kostat 599kr men va på rea & kostade nu 199kr.. GÖTT!!

Klockan 19.00 skulle vi dyka upp på kalaset, så de gjorde vi. Men Martin, födelsedagsgrisen själv va inte hemma ännu. Han hade varit på tränning. Men bara en liten stund senare dök han oxå upp. Han blev glad för sina presenter, & vi blev glad för en super god smörgås tårta, som Susanne (Kennys mamma) hade gjort själv. Jag bara älskar smörgås tårta!!
//Amanda
 
Allmänt | | En kommentar |

En helt vanlig måndag!

Idag har jag varit inne i the city (Alingsås) & hälsat på min vän Ida. Hade massor att prata om:) Vi åkte in till köpcentret (Storken) & tittade på allt möjligt köpte dock inget nu när pengarna måste gå till min j*vla böter!! Tog en tripp till biblioteket oxå lånade lite böcker så jag kom ju inte hem tom hänt iaf, gött!!
Imorgon ska jag in till the city igen, för att gå på nåt som arbetsförmedlingen har fixat, tror inte de kommer bli så värst kul men de ska ju göras.
Nu på kvällen kom Ida & hennes kille (Roger) & hälsade på oss, vi grillade, men vädret va inte så bra så vi kunde äta ute, så vi satt i köket & smaskade.. Gött!!!! Nu har dom åkt hem & jag sitter här & väntar på att *Kenny ska komma in, han är ute med våran vovve(Lotus).
//Amanda
Allmänt | | En kommentar |
Upp