Lillan till sjukan igen!!

Idag fick jag åka in igen med Nomie till sjukhuset, jag slapp åka hela vägen till Borås denna gången men fick åka till Alingsås. Snälla Ida följde med oss för Kenny jobbade. Nomie hade hostat extremt mycket i morses så jag blev orolig, dom gjorde inga tester idag heller utan vi kommer få åka in IGEN imorgon för att göra testerna. De va nämligen så att testerna (blodprov) måste vara färska när dom testas och dom testar inte fören imorgon. Sen kunde jag ändå inte få svar på de förens på måndag för att de e påsk, lite sjuk tycker jag tänk om min tös har RS och då ska jag inte få veta de fören på måndag..!!


Denna gillade Nomie hängde i Borås barnakuten.

//Amanda
Allmänt | | Kommentera |

Barn kalas & Sexparty m.m!!

Ja tänkte skriva om min helg, de har ändå hänt en hel del.
I lördags var vi, jag, Kenny & Nomie på Kennys kusiners kalas (tvillingarna Emma&Linus). Vi hade köpt ett pussel till Emma & en trollerilåda till Linus. Dom värkade nöjda med de:) Dom bjöd på hamburgare och jätte mummsig maräng tårta:)

På kvällen samma dag skulle jag på ett kalas till, min tjej kompis Lina fyllde oxå år. De blev 6 party, och sen ut gång till utestället Hotellet i A-sås. De va massor av tjejer och massor med skoj:) Kenny hade Nomie själv den kvällen, & de hade gått jätte bra:) Hon drack fint ur flaskan, bröst mjölk som jag hade pumpat ut under veckan.

Sen i söndags var de tyvärr minder kul, vi fick åka in med Nomie till barnakuten i borås, för hon hade jätte mycket hosta, snuva och de rossla som bara den i hennes luftvägar. Så vi misstänkte RS, blev jätte orolig. Till & med bad till en gud jag inte en s e säker på att jag tror på. Vill aldrig att hon ska bli sjuk igen..

//Amanda
Allmänt | | Kommentera |

ARG, arg, arg..!!!

Sitter nu och kollar på TV4 nyheterna. De e en Eva Sternberg som sitter och säger att pappor e farliga för sina barn och att man absolut inte ska lämna sina barn med papporna. Hon sa att papporna inte har nåt som e bra för att ta hand ett barn, ''dom har en skrämmande röst, ingen känsel i sina stora dasslocks händer m.m..

Fasen vad förbannad jag blir när jag hör nåt sånt.
Kenny e en super bra pappa och minst en lika bra förälder som jag är..!! Och min pappa har varit en super bra pappa..!!
Visst pappor kan inte amma men de e ju faktiskt vissa mammor som inte ens ammar!!
Dumma j*vla kärring, som lever kvar på 18hundra talet..


//En mycket förbannad Amanda
Allmänt | | Kommentera |
Upp