Laholm!!

I helgen har vi varit i Laholm och de har varit jätte bra:) De va första gången Devin åkte så långt och han sköte sig hur bra som helst. Nomie va oxå jätte duktig, som vanligt och satt fint i sin bilstol hela vägen.
Kom sent på fredag kvällen och de blev inte mycket mer än att gå och lägga sig. På lördagen hade vi mer aktivitet på gång. Vi åkte och hälsade på våra vänner Emelie, Johan och deras söner Neo och Sam. Devin och Nomie fick jätte fina presenter av dom, väskor, tyg kaniner & bokmärken & en liten ask att lägga första tanden:)
Vi hade saknat dom mycket så de var jätte kul att få träffa dom.
Efter besöket hos Familjen Kvist åkte vi tillbaka till mamma och pappa. Där fick vi träffa min farbror, faster, kusin och hans tjej. Jätte kul, hade inte träffat dom på så himla lång tid. År faktiskt.. De blir så när man bor så himla långt ifrån:/

Senare på kvällen hade vi kalas för min lillebror som blir 15år idag:) Då fick vi träffa ännu fler släktingar:) Mamma hade gjort jätte god mat och tårta:))

Dagen efter kom min moster och hennes gubbe L-B och hälsade på, dom ville ju träffa lille Devin i och resten oxå hoppas jag ju:/ hehe!! Han fick jätte fin present, en mobil till att ha över sängen:) Nomie fick oxå present 2 böcker:))

En mycket trevlig helg!!!

 

Allmänt | |
Upp