!!

Är så grymt besviken på västtrafik idag!! Min bil har gått sönder och idag skulle jag jobba extra som inte händer allt för ofta. Detta var anledningen till att vi åkte buss. Min dotter var jätte glad för att vi skulle åka buss för det har bara hänt två gånger innan, så det är klart hon tycker det är spännande.
Iaf, vi var tvungna att gå in i bakre dörren eftersom jag hade vagn. Min svägerska var oxå med och hon tog min tös i famnen för att dom skulle gå och sätta sig. Jag var tvungen att stanna kvar eftersom min pojk låg i vagnen. Iaf kör busschauffören iväg innan vi han sätta oss, vilket kanske hade tagit ca10sekunder, när han kört typ 5-6m tvärnitar han för att det är stopp plikt där. Min svägerska ramlar då baklänges ner för trappan med min flicka i famnen och landar på vagnen som min son låg i. Som tur var hände det inget med någon utav dom, men det kunde gått riktigt illa! Min son är bara 10månader och hade lätt kunnat få ett ben eller ett revben knäckt! Jag var så in i helv*ete arg så jag nästintill koka! När busschauffören väl stannade för att vi skulle gå av. Fräste jag åt honom att det där va verkligen riktigt illa av honom. Att han hade jäkla tur att det inte hände mina barn någon. Han bara rykte på axlarna och bryddes sig tydligen inte alls om vad som hade hänt!

| |
#1 - - Sunes mamma:

Fy fasiken vad arg och ledsen jag blev när jag läste detta inlägg. Jävla bussgubbe!! Hade jag varit med om samma, då hade jag ringt upp hans chef och berättat hur han betett sig. Usch!!!

Upp