Vårat bröllop.!

Nu kommer det ett sånt där ny gammalt inlägg igen. Tänker skriva om vårat underbara "något blåsiga bröllop".

Börjar väl från allra första början, frieriet.
Julafton förra året alltså 2014, friade min Richard till mig och så här gick det till.
Jag var väldigt upptagen med att hjälpa mina barn med att öppna och beundra deras fina julklappar, och dom fick många;) Jag började öppna min stora väldigt lätta paket som var ifrån Richard, men la ifrån mig den igen en stund för att vara hjälp i julklapps öppningen för barnen. Tillsist hade väl alla barnens julklappar blivit öppnade och jag kunde ägna mig åt min egen igen.
I detta jätte paket låg Richards strumpor, (vi brukar ofta skoja om att han har så sjukt många strumpor, så detta var lite av ett internskämt) och ett mindre paket. Nu började jag ana att det var något annat än en värmefilt, som jag trott hela tiden. Öppnade de mindre paketet och i den låg en av Richards arbetströjor jag tog tröjan och drog upp den ur lådan och ur tröjan ramlade de en ask!
Jag vågade knappt öppna den, tänkte att han skojar säkert med mig och vill att jag ska tro att det är en ring men det är säkert örhängen eller något annat smycke. Öppnade upp asken lite, precis så jag kunde kika in och visst fasen var det en RING. Jag smällde igen asken igen och bara grät, glädje tårar såklart.! Kastade mig i min blivande mans armar och han viskade då i mitt öra, -Vill du gifta dig med mig? ♡♡♡ 
-JA.!! 

Jag grät och var så lycklig och Richards mamma grät och var så lycklig, det blev en kanon jul som ni förstår.

Jag och Richard hade inte varit ihop mer än 5-6månader, men älskar man varandra finns det inget att tveka på, iaf gjorde inte jag det, inte en sekund. Något man har lärt sig av att min mamma dog så ung är att leva NU för imorgon kan det vara försent.

Jag tänkte faktiskt inte så mycket på bröllopet som frieriet faktiskt står för, många förlovar ju sig och gifter sig aldrig eller iaf lång tid efter.
Men Richard är inte som alla andra som ni säkert förståt om ni läst fler av mig inlägg.
Han ville gifta sig inom ett år.
Vi båda ville att det skulle vara sommar och varmt så att man kunde vara ute. Men själva strand idéen, var min.
Min mamma är uppvuxen en stor del av sitt liv i Mellbystrand och därför ville jag vara där, för att hon på nått vis skulle få vara med.
Så min tanke med stranden är inte bara för att det är en vacker miljö utan för att mamma finns alltid i mina tankar.

Vigsel och bröllopsfesten skulle vara där på stranden, och så blev det "nästan".
Under vigsel gick allt som planerat och det var en vigselförrättare som vigde oss, min syster var min brudtärna och Richard hade sin två bästa kompisar Sebastian och David som bestmans.
Mina barn var näbbar och min pappa lede mig in till brudbågen(som en min svärfar hade gjort). Vid brudbågen väntade Richard och allt var perfekt, minns knappt att det var gäster där men det var de ju. 
Vi sa båda JA.! tills döden skiljer oss åt.

Vi hade önskat att Emelie en av mina bästa vänner skulle sjunga en sång för oss för hon har en fantastisk röst, (hon sjöng även på min mammas begravning) och det gjorde hon, jätte vackert. Efter sången såg hon lite lurig ut och sa, Att hon hade en överraskning åt mig och bjöd upp Richard till mikrofonen!! I hemlighet hade Richard tränat in en av mina favorit låtar och nu sjöng han den till mig på vårat bröllop, så romantisk och jag grät. Grät av all kärlek jag kände från honom till mig, grät av det mod han visade när han framför alla gäster sjöng så fint till just mig♡ Bästa bröllopspresent var denna sång, låten heter "Crazy Girl" och läser man texten förstår man varför Richard valde just den låten den passar oss bättre en fisken i vattnet.

Efter vigseln åkte vi limousin till Båstad och gick ut vid hamnen. 
När vi kom tillbaka var sandstormen ett faktum, precis när maten kommit fram på borden drog stormen igång så vi fick snällt flytta våran bröllopsfest till ett inte så sandstormigt stället uppe på "fastland". Duktiga gäster och familj fick ner det stora partytältet på bara några minuter så att det inte skulle blåsa sönder.
Festen blev flyttad till en restaurang som var snälla och öppnade upp plats till oss, så det tackar vi ChillOut för. 
Bröllopet kunde trotts sandstormen inte blivit bättre, alla var glad och dansade hela kvällen och natten. Synd att maten blev förstörd men tårtan fanns ju som tur va kvar och den var himmelsk, absolut dem godaste tårtan jag ätit. 

Jag och Richard fick massa fina bröllopspresent. En av bröllopspresenterna från min pappa, var en bröllops svit där vi kunde spendera bröllopsnatten. 

Speciellt tack till 
Lisa som gjorde iordning mitt hår, jag har aldrig kännt mig så vacker.
Ida som gjorde iordning alla blommor, bordsdekorationer, corsage, näbbukett, tärnbukett och brudbukett.
Gunilla som sydde min vackra unika klänning.
Camilla och Lars-Inge för att vi fick utnyttja erat hus. 
Emelie, Johan, Johanna, Mattias, Jocke, mina syskon, pappa och svärföräldrarna och bonus svärföräldrarna ♡

VILL TACKA ALLA SOM HJÄLPTE TILL PÅ VÅRAN DAG.! TACK FÖR ATT NI GJORDE DAGEN TILL EN AV DOM BÄSTA I VÅRA LIV♡

| |
#1 - - angelicasvarld.blogg.se:

Men va härligt å vilka UNDERBARA bilder!

Svar: Tack vad fint av dig !♡♡
Amanda

Upp