Jul i Laholm!!

Nu har Nomies första jul firats hemma hos mormor, morfar, moster & morbror.. Dagen började men en mysig brunch, med skinksmörgåsar, kokt ägg & massa annat gott.. Sen fick vi ''barn'' öppna varsin julklapp, en tradition vi har haft i min familj sen alltid är att barnen får öppna ett paket som mamma/pappa har lagt i strumpan & i de paketet är de alltid kläder som vi ska ha på under kvällen:) Nomie fick inte kläder denna gången utan klossar, som hon blev mycket nöjd med<3
Sen blev de KALLEANKA, som man måste se i svenska julahem;) Glögg, julgodis & lussebullar  hade vi som tilltugg.!
Efter att Kalle hade haft sin show för i år, blev de jul mat.. Å allt smakade toppen, julskinkan, som vi gjort iordning från scratch blev toppen god, köttbullarna lika så.. Allt smakade precis som de skulle.. Nomie tyckte jätte mycket om köttbullarna, fem tummar upp av fem möjliga:)
Sen kom TOMTEN.! Nomie blev inte ledsen, men var rätt stel & tittade mycket undrande på den något väl moderna tomten, som hade jeans på sig?!?! ;)
Men han var allt en snäll tomte som delade ut några klappar & sen gick vidare till resten av barnen..
Sen fick morbror dela ut resten av paketen.. Å gisses vad snälla vi hade varit, massa fina julklappar blev de:D
Tror min tös var mycket nöjd med sin första julafton, hon somnade iaf gott på kudden efter att firande..
Kommer komma bilder som togs underkvällen, men vill inte lägga upp för många bilder som inte är vattenstämplade.. Nu kan jag inte stämpla dom, för att jag inte ha min dator här..
Hoppan alla haft en lika underbar jul som vi, & önskar en god fortsättning till er alla..!
Allmänt | |
#1 - - Jonasnathalie:

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

#2 - - Amanda--The owner:

Thanks..!! :D

Upp